0
Domaći fudbal

Nikola Terzic (L) prvi nastup debi za FK Partizan Milos Jojic (R) Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v TSC Beograd, 05.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

TERZIĆ GOVORIO NA POLUVREMENU: „Sve smo odlično uradili, nikog ne potcenjujemo“!

Objavljeno: 02.04.22 u 16:04

 Terzić pričao na pauzi!

Fudbaleri Partizana su u sklopu 29. kola Superlige Srbije izašli kao pobednici iz duela sa TSC-om, a strelac oba gola bio je Slobodan Urošević. Ipak, bilo je veliko nevreme na poluvremenu u Beogradu, pa je Nikola Terzić imao vremena i da da izjavu.

„Ušli su malo bolje od nas u utakmicu. Tržali su posed, a mi smo u defanzivi sve odlično radili. Postigli smo taj prvi gol, a onda drugi i otišli mirno na poluvrme“.

Osvrnuo se i na meč sa Loznicom koji predstoji.

„Nikog ne potcenjujemo, protiv koga god da igramo dajemo sto posto. Svaka utakmica je važna i idemo u svaku da pobedimo“.

Takoše se dotakao i svoje trenutne forme.

„Dva gola sam namestio i jedan dao. Došlo mi je nekako kao kec na deset za nastavak prvenstva. Pred pauzu sam dao gol u Surdulici, nakon toga sam imao solidan period. Značilo mi je dosta zbog samoupozdanja, a motiva uvek ima“.

Za kraj istakao da su spremni za borbu za titulu.

„Glupo je pričati da li imamo snage. Ostalo je samo još mesec dana, naravno da imamo snage. Za ovo smo se borili celu godinu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter