0
Domaći fudbal

goalkeeper Filip Dujmovic (C) celebrates Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Radnicki Nis Beograd, 16.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

GOLMAN KOJI JE ČINIO ČUDA NA MARAKANI PRED DOLAZAK ZVEZDE: Možda se prvak odluči upravo na ovom meču!

Objavljeno: 01.04.22 u 13:20

Branio je fantastično u Beogradu!

Golman Radničkog iz Niša, koji je bio nepremostiva prepreka za fudbalere Crvene zvezde na duelu Nišlija i Beograđana u sklopu osmine finala Kupa Srbije na Marakani, Filip Dujmović, izneo je svoja očekivanja pre dolazak crveno-belih na Čair.

– Posle utakmice sam rekao da boj ne bije svetlo oružje već srce u junaka. Zvezda je bila veliki favorit, napadala tokom celog meča, stvarala brojne prilike za pogodak. Ali, odbrana i ja smo uspeli da mrežu sačuvamo netaknutom. Tokom utakmice sam odbranio i jedanaesterac Kangi. Nama je posle meča ostalo da žalimo što nismo bili precizniji i koncentrisaniji u odlučujućim trenucima i tokom izvođenja jedanaesteraca, ali upravo naša igra i pruženo na stadionu „Rajko Mitić” veliki je podstrek pred meč u subotu.

Potom se osvrnuo i na samu šampionsku trku.

Biće mnogo uzbuđenja, u to ne sumnjam. Nama će sigurno biti mnogo teško, ali biće i Zvezdi još teže zbog imperativ pobede. Imajući u vidu „mrtvu trku” s Partizanom, jasno je da će osim pažnje igri i rezultatima na svojim utakmicama gledati i učinak rivala. Duel Partizana sa TSC-om je dva sata pre našeg, oči crno-belih biće uprte ka Čairu i daće posebnu draž našem meču. Možda se upravo u Nišu reši pitanje prvaka, ko zna –  zaključio je Dujmović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter