0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

NIKOLA JOKIĆ PONOVO ODLIČAN: Srpski centar samleo još jednog rivala, juri se domaći teren! (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.22 u 08:10

Nagetsi lako dobili meč!

Košarkši Denver Nagetsa savladali su u gostima ekipu Indijana Pejsersa rezultatom 118:125 i tako ostavili sebi šanse da se bore za prednost domačeg terena. U meč su ušli sjajno, čak su u jednom momentu išli i na 31 poen prednosti, ali Indijana se vratila, čak i povela u jednom momenu. Nakon toga Denver ponovo kreće da igra i dobija utakmicu.

Najefikasniji je naravno bio Nikola Jokić sa 37 poena, 13 skokova i devet asistencija, uz to je imao i šut iz igre blizu 80 procenata. Pratio ga je Nejšon Hajland sa 20 poena i sedam asistencija, dok je Vil Barton upisao 18 poena, četiri skoka i pet dodavanja.

U Indijani Badi Hil je imao 20 poena, Teri Tejlor je dodao 18 poena i devet skokvoa, Goga Bitadze se zaustavio na 17 poena i 10 uhvaćenih lopti, dok je Tajeris Hejlburton imao  15 poena, pet skokova i 12 aistencija.

Denver je nakon ove pobede skočio na petu poziciju zapadne konferencije i sada imaju odmer 46 trijumfa i 31 poraz, dok je Indijana 13. na istoku, sa skorom 25 pobeda i 52 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter