0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Macva (Sabac) Marko Marin (R) Beograd, 29.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BOMBA U BEOGRADU, MARKO MARIN PONOVO NA MARAKANI: Bivši nemački reprezentativac se vratio u Ljutice Bogdana!

Objavljeno: 31.03.22 u 16:29

Pao veliki dolazak na Marakani!

Nedavno je završio karijeru, ali Marko Marin ostaje aktivno u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Crvena zvezda postaće jača za nemačkog internacionalca, koji će u šampionu Srbije obavljati ulogu skauta. Nekadašnji kapiten Zvezde je već počeo faktički sa radom jer se nedavno našao na tribinama za vreme utakmice Grafičara, gde su Zvezdini klinci briljirali.

Ostalo je još samo da se saradnja ozvaniči. Marin je imao još nekoliko meseci ugovora sa šampionom Mađarske, Ferencvarošem, ali je odlučio da pre njegovog isteka okači kopačke o klin i vrati se u voljeni klub. U crveno-belom je odigrao 58 utakmica i postigao je 11 pogodaka, osvojio je jednu titulu sa Zvezdom, i bio proglašen najboljim fudbalerom prvenstva Srbije u seoni 18/19.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter