1
Domaći fudbal

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich from left (TOP) goalkeeper Milan Borjan Marko Gobeljic Aleksa Vukanovic Milos Degenek Milan Rodic Nemanja Milunovic (DOWN) Jose Alberto Canas Richmond Boakye Njegos Petrovic Mateo Garcia Marko Marin Beograd, 26.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DELIJE ĆE SE ODUŠEVITI: Miljenik navijača stigao u Ljutice Bogdana, uživo je gledao ‘petardu’ Zvezdinih klinaca! (FOTO)

Objavljeno: 29.03.22 u 13:30

Fudbaleri Grafičara su veoma ubedljivo savladali ekipu Zlatibora na terenima Omladinske škole Zvezde sa 5:1 u okviru 28. kola Prve lige Srbije.

Izabranici Marka Neđića su odigrali odličan meč i osvojili nova važna tri boda u trci za što bolji plasman na tabeli. Razvojni tim Crvene zvezde je prvi stigao do prednosti golom Ilije Babića u 10. minutu susreta na asistenciju Mateje Bačanina, a prednost je povisio Borisav Burmaz u 36. minutu utakmice.

Međutim, gosti su smanjili rezultat posle samo jednog minuta golom Dragana Radosavljevića. U nastavku igre su Grafosi nastavili sa napadačkom igrom koja ih je krasila u prvom poluvremenu, a odmah je Borisav Burmaz bio strelac u 50. minutu. Nakon toga još jednom je pogodio Ilija Babić, a konačan rezultat postavio je Borisav Burmaz postigavši svoj treći gol na utakmici. Naredni meč u Prvoj ligi Srbije Grafičar igra narednog vikenda kada će gostovati ekipi Timoka 1919.

Ovu utakmicu sa tribina je posmatrao nekadašnji igrač Crvene zvezde, Marko Marin, koji je nedavno Draganu Stojkoviću Piksiju saopštio da će se uskoro penzionisati, a više o tome pročitajte OVDE.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)


Podsetimo, Marin je dres Crvene zvezde nosio u sezoni 2018/19. i za to vreme upisao 34 nastupa, uz 9 pogodaka.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter