0
Fudbal

head coach Dragan Stojkovic Piksi (R) and head coach Fernando Santos Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SUSRET KOJI ĆE SE PAMTITI: Selektor Portugala ‘naleteo’ na Piksija, pa ga izgrlio kao rođenog brata – deluje da je već zaboravio težak poraz! (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 31.03.22 u 16:51

Srdačan susret dvojice stručnjaka.

Delegacija FSS boravi u Dohi, gde se danas održava 72. Kongres FIFA a sutra, petak 1.april, na programu je ono što ceo svet iščekuje, ceremonija žreba za grupnu fazu Prvenstva sveta u Kataru.

I dok traje Kongres FIFA, medija tim FSS zabeležio je srdačan susret prijatelja sa Da Luža i meča Portugal – Srbija, selektora Dragana Stojkovića i Fernanda Santoša.

Krajnje simpatična scena dogodila se u holu hotela u kom će se sutra održati žreb za Svetsko prvenstvo. Nakon susreta sa Zlatkom Dalićem, Piksi se srdačno pozdravio i sa Fernandom Santošem, selektorom fudbalske reprezentacije Portugala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)


Podsetimo, Portugalci su sredinom novembra izgubili od Srbije (2:1) u Lisabonu, pa su plasman na Svetsko prvenstvo obezbedili kroz baraž.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter