0
Fudbal

goalkeeper Predrag Rajkovic reacts Srbija v Azebejdzan - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd,12.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VELIKI ŠOK ZA GOLMANA: Lopovi upali u kuću dok je Rajković nastupao za reprezentaciju, ostali samo goli zidovi!

Objavljeno: 30.03.22 u 22:55

Skandal u Francuskoj!

Golman reprezentacije Srbije i Remsa, Predrag Rajković, ponovo je opljačkan u Francuskoj. Lopovi su znali da Predrag nije kući i iskoristili su situaciju.

Razbojnici su ušli u Rajkovićev dom i izneli apsolutno sve. Kako saznaje Telegraf, ostali su samo goli zidovi. Odnet je sav nakit, garderoba, uređaji, čak i nameštaj.

Bivši golman Crvene zvezde je sa porodicom došao u Srbiju pre nešto više od dve nedelje. Rajković se priključio nacionalnom timu i čuvao je mrežu naše selekcije.

Nakon meča sa Danskom Predrag se vratio u Francusku. Prilikom ulaska u dom zatekao je šokantan prizor. Ovo nije prvi put da je Srbin opljačkan, jer je slična situacija viđena 2020. godine. Tom prilikom lopovi su ukrali nakit i satove u vrednosti od oko 100.000 evra.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter