0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

SRPSKI FUDBALER KAO MESI: Argentinac je oduševio pozorišnu publiku, a evo kako je beogradska reagovala kad je videla asa Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.22 u 15:27

Jedan od najboljih fudbalera današnjice važi za pravo božanstvo u domovini.

Posle Dijega Maradone, Lionel Mesi je za Argentince verovatno najveći fudbaler kog su ikada imali i zbog toga, gde god se pojavi, nastaje pometnja. Tako je fudbaler PSŽ-a pokušao da ‘kamufliran’ ode u pozorište i odgleda predstavu. Mislio je da će mu pomoći maska i kapuljača, ali to se nije dogodilo.

Naravno, članovi pozorišta su znali jako dobro ko ih gleda, i nisu želeli da propuste priliku da i sebi, ali i publici, nakon predstave daju nešto što će pamtiti do kraja života. Glumac i producent Adrijan Suar je nakon završetka komada obavestio publiku da je sa njima upravo Leo, a atmosfera se od bukvalno pozorišne za nekoliko trenutaka pretvorila u onu sa fudbalskih mečeva.

 

Međutim, i među srpskim fudbalerima ima onih koji neretko poseđuju pozorišta. Tu spada jedan od najboljih fudbalera domaćeg prvenstva, ofanzivni vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić. Za razliku od Argentine, atmosfera je bila znatno drugačija, a 28-godišnji vezni fudbaler je prisustvovao premijeri predstave ‘Zaljubljeni Šekspir’ u ‘Beogradskom dramskom pozorištu’ održanoj nedavno.

– Svima bih preporučio da dođu i pogledaju, tekst je fenomenalan, a glumci još bolji, rekao je fudbaler crveno-belih.


– Imamo priliku da često ugostimo naše sportiste, a jedan od onih koji je poznavalac i redovan gost je Mirko Ivanić, koji sa velikim interesovanjem sve prati i gleda, rekao je u nedavnom intervjuu za ‘Arenu sportJug Radivojević, upravnik BDP-a i ćlan Upravnog odbora kluba iz Ljutice Bogdana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter