0
Fudbal

FOTO: Screenshot/Marca

TAKO TO IZGLEDA KADA IMATE STATUS BOŽANSTVA: Mesi se našao na sceni u pozorištu, a teatar se pretvorio u stadion! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.22 u 09:55

Atmosfera kao na tribinama!

Kapiten Argentine i fudbaler Pari Sen Žermena, Lionel Mesi, svestan je kakav status ima u svojoj domovini. Gde god da se pojavi privlači maksimalnu pažnju, naročito u Argentini. Ipak, to ga nije sprečilo da ode u pozorište, kamufliran uz pomoć kapuljače i maske, na miru odgleda predstavu.

Naravno, članovi pozorišta su znali jako dobro ko ih gleda, i nisu želeli da propuste priliku da i sebi, ali i publici, nakon predstave daju nešto što će pamtiti do kraja života. Glumac i producent Adrijan Suar je nakon završetka komada obavestio publiku da je sa njima upravo Leo, a atmosfera se od bukvalno pozorišne za nekoliko trenutaka pretvorila u onu sa Bombonjere.

Svi su pohrlili da iskoriste momenat za fotografisanja, pesma se čula iz publike, a Mesi se našao na pozornici. Overili su Argentinci plasman na Mundijal, i ovo je verovatno poslednja šansa da Leo osvoji jedino takmičenje koje mu nedostaje i tako zacementira sebe kao najboljeg u istoriji fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter