1
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Novak Djokovic (SRB) v Miomir Kecmanovic (SRB) Beograd, 23.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

‘MELJE’ SVE PRED SOBOM: Miomir Kecmanović ne planira da se zaustavi, srpski as se osvetio Fricu za poraz u četvrtfinalu Indijan Velsa!

Objavljeno: 30.03.22 u 08:52

Srpski teniser trenutno igra najbolji tenis u životu.

Miomir Kecmanović ponovo je oduševio javnost u Srbiji novom, fenomenalnom pobedom. Srpski teniser jednostavno ‘blista’ u Majamiju, pa je ovog puta savladao Tejlora Frica rezultatom 2:1 po setovima (3:6, 6:1, 6:4).

Naš teniser se ovom pobedom revanširao Fricu za poraz u četvrtfinalu mastersa u Indijan Velsu. Amerikanac je bio bolji u tom duelu, ali sada, bilo je potpuno drugačije, pošto se za sve pitao upravo Kecmanović.

Doduše, ne u prvom setu, kada je Fric napravio jedan brejk koji mu je bio dovoljan, pa je bez većih problema prvi period igre priveo u svoju korist. U drugom setu viđena je potpuna dominacija srpskog tenisera, Miši je išlo sve od ruke dok Amerikanac nije znalo šta ga je snašlo. Kecmanović je napravio dva brejka, imao prednost od 5:0, nije dozvolio da se Fric približi, pa je tu deonicu meča zatrvorio sa 6:1.

U poslednjem setu, Kecmanović je potpuno kontrolisao meč, držao je sve u svojim rukama. Uzeo je brejk, zatim i potvrdio, a potom meč rutinski priveo kraju, u stilu mnogo iskusnijih igrača.

U borbi za polufinale, preko puta srpskog tenisera stajaće Španac Karlos Alkaras, koji je u osmini finala bio bolji od Grka Stefanosa Cicipasa 2:0 (7:5, 6:3).

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter