0
Fudbal

FOTO: nebojsa_petrovic_10/Instagram

‘PA ZAŠTO SA 33?’: Slučajni susret koji će se pamtiti – Marin otkrio Piksiju da ide u penziju, selektor ‘orlova’ ostao u šoku! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.22 u 15:50

Otkrio je Piksiju kakvi su mu planovi.

Bivšem fudbaleru Crvene zvezde malo je ostalo do penzije, preciznije još dva meseca. Vezista Ferenvaroša Marko Marin, uskoro će okačiti kopačke o klin.

Njemu ugovor sa mađarskim klubom ističe za dva meseca, i posle toga se više neće vraćati na teren. Ovu vest je otkrio novinar Nebojša Petrović, koji je svedočio susretu Marka Marina i selektora fudbalske reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića.

Legendarni Piksi iznenadio se kada mu je 33-godišnji fudbaler saopštio da ide u penziju.

– Dosta je bilo, idemo sada u nove izazove i nove pobede. Bilo je i dosta povreda, šta da se radi – rekao je Marin selektoru ‘orlova’.


Marin iza sebe ima veoba bogatu karijeru, nastubao je za Verder, Čelsi, Sevilju, Fjorentinu, Anderleht, Trabzon, Olimpijakos, a navijačima Srbije predstavio se igranjem za Crvenu zvezdu. Sa timom iz Ljutice Bogdana dvaput je osvojio šampionsku titulu, u crveno-belom dresu odigrao je 58 utakmica i postigao 11 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter