0
Košarka

FOTO: Screenshot/Twitter

JOKIĆ DAO DOMAĆI ALEKSEJU, ALI POKUŠEVSKI USPEŠNO KOPIRAO: Tri dodavanja srpskih igrača koje će se dugo vrteti na društvenim mrežama! (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.22 u 10:16

Festival sjajnih dodavanja!

Ekipa Denver Nagetsa pobedila je pred svoj navijačima tim Oklahoma Siti Tandera rezultatom 113:107 u jednoj jako neizvesnoj utakmici. Naravno najbolji u redovima Denvera bio je Nikola Jokić , dok je Aleksej Pokuševski odigrao takođe sjajan meč.

Ipak ono što je najupečatljivije sa ove utakmice jeste tri dodavanja koja su izuzetno efektna, dve su bile u režiji Nikole Jokića, dodavanje iza leđa koje nažalost nije pretvroeno u poene, kao i pas u stilu Metjua Staforda, dok se i Pokuševski u jednom trenutku transformisao u kvoterbeka i dao pas preko celog terena za lake poene.

Takođe se mora istaći da je Pokuševski na rezultatu 103:105 za Tandere blokirao Jokićev šut, ali potez koji je mogao biti presudan okarakterisan je kao silazna putanja, pa su poeni upisani Džokeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter