0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@TahithC

DRŽALI SU MU OŠTRICU NOŽA NA VRATU: Opljačkan fudbaler Junajteda, poznati šokantni detalji!

Objavljeno: 27.03.22 u 13:18

Jeziva dešavanja!

Fudbaler Mančester Junajteda na pozajmici u Birmingem Sitiju, Tahit Čong, našao se na meti oružane pljačke u svom domu prenosi The Sun. Davadesetdvogodišnjak se nalazio u svojoj kući u Sejlu, širi Mančester, gde se oporavljao od povrede koja ga je od terena drži odvojenog četiri meseca.

Kako se navodi tri provalnika sa balaklavama (skijaškim maskama), upali su u njegovu kuću i čak su prema navodima držali nož pod njegovim vratom, dok su mu upućivali niz uvreda na račun lošeg obezbeđenja kuće. Policija kaže da je mladi fudbaler bio vidno uzdrman.

Vrlo je verovatno da su prema objavama na društvenim mrežama provalnici bili jako dobro informisani o finansijskom stanju fudbalera, kao da su preko istih pratili njegovo kretanje. Takođe se navodi da je do incidenta došlo 16. januara, a takođe to je peta pljačka kojoj su meta bili fudbaleri jednog od dva mančesterska kluba od Božića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter