0
Fudbal

Team of Serbia (TOP) from left goalkeeper Predrag Rajkovic Nikola Milenkovic Strahinja Pavlovic Aleksandar Mitrovic Matija Nastasic Sergej Milinkovic-Savic (DOWN) Filip Kostic Dusan Tadic Darko Lazovic Sasa Lukic Nemanja Gudelj Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRBIJA JE ODUŠEVLJENA: Konačno se i to desilo, narednu utakmicu protiv Danske će moći svi da gledaju!

Objavljeno: 26.03.22 u 08:21

Naredni meč će svi moći da gledaju.

Izabranike Dragana Stojkovića Piksija očekuje druga prijateljska utakmica, ‘orlovi’ su u četvrtak slavili protiv Mađarske, a u utorak, 29. marta, snage će odmeriti protiv selekije Danske.

Utakmica se igra u Kopenhagenu, a na veliku radost navijača, svi će moći da gledaju ovaj meč, pošto će slika sa utakmice ići na dve televizije.

Navikli smo da Nova S prenosi mečeve naše reprezentacije, a ovog puta, to će učiniti i Radio televizija Srbije, što se nije desilo dugo vremena.

Već smo pisali o tome da je RTS postao vlasnik prava na prenose narednih kvalifikacija (za EURO 2024. potom i 2028, kao i za Mundijal 2026. godine), zatim tri Lige nacije, i završnog turnira EURO 2024. i EURO 2028, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter