0
Fudbal

Players of Serbia team celebrate victory against Portugal Dusan Tadic Uros Racic Milos Veljkovic Nemanja Gudelj Nikola Milenkovic Marko grujic Head coach Dragan Stojkovic Dusan Vlahovic Dusan Tadic Aleksandar Mitrovic Mihailo Ristic Sasa Lukic goalkeeper Marko Dmitrovic Stefan Mitrovic Uros Spajic Ljubinko Drulovic Sergej Milinkovic-Savic Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

OVO ĆE OBRADOVATI CELU SRBIJU: Svi mogu da gledaju ‘orlove’, i to do 2028. godine – RTS potvrdio odlične vesti!

Objavljeno: 23.03.22 u 22:52

Fantastična vest.

Ljubitelji fudbala u našoj zemlji mogu da odahnu, svi će moći da gledaju utakmice fudbalske reprezentacije Srbije, i to do 2028. godine.

Ovo je potvrdio RTS, i tako obradovao navijače širom Srbije. Nedavno je odjeknula vest da će se utakmice sa Svetskog prvenstva u Kataru prenositi na nacionalnom servisu, a sada je stigla i potvrda, pošto je RTS postao vlasnik prava na prenose narednih kvalifikacija (za EURO 2024. potom i 2028, kao i za Mundijal 2026. godine), zatim tri Lige nacije, i završnog turnira EURO 2024. i EURO 2028.

FOTO: RTS/Screenshot

Ovo je i više nego fenomenalna vest, pošto prethodno ogroman broj Srbije nije mogao da gleda utakmice našeg nacionalnog tima, jer su slike sa mečeva išle na kablovskim kanalima.

Podsetimo, i Dragan Stojković je nakon što je seo na klupu ‘orlova’ obećao da će uraditi sve što je u njegovoj moći da to promeni, a koliko zasluge ima u svemu ovome, još uvek nije poznato.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter