0
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

FOTO UBOD: Zaustavili bi i najbolje napadače na svetu, pogledajte kakva ekipa se skupila u Beogradu! (FOTO)

Objavljeno: 26.03.22 u 19:16

Reprezentativna pauza najbolji period za opuštanje!

Reprezentativnu pauzu mnogi članovi na raznim funkcijama u klubovima širom Evrope koriste kao vreme da se nađu sa prijateljima, porodicama i posvete se nekim stvarima kojima obično ne mogu usled obaveza. Tako se za stolom našla izuzetna ekipa, a zajedno na ručku su slikani Aleksandar Kolarov, Danko Lazović, Nemanja Vidić, Samir Handanović, Dušan Basta i Aleksandar Luković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

Ono što je takođe kuriozitet jeste da su svi oni bili saigrači u jednom momentu za reprezentaciju Srbije, naravno osim slovenačkog golmana koji je delio svlačionicu sa Lukovićem i Bastom za vreme zajedničkog perioda u Udinama, dok je Slovenac bio saigrač i Nemanji Vidiću za vreme njegovog jednogodišnjeg boravka u dresu Neroazura u Milanu. 

Ono što se samo nameće kao zaključak jeste kakva bi noćna mora za protivnike bila odbrana u sastavu: Handanović na golu, a ispred njega Basta, Vidić, Luković, Kolarov. Takođe da Danko Lazović još uvek ima magiju u nogama pokazao je na humanitarnoj utakmici za Radovana Radakovića, kada je postigao spektakularan pogodak.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter