0
Domaći fudbal

FOTO: FK Miljakovac

FORMA JE PROLAZNA, KLASA JE VEČNA: Danko Lazović se vratio na teren i pokazao kakav je zapravo majstor – pogledajte ovu golčinu o kojoj priča cela Srbija! (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.22 u 17:08

Kakav majstor.

U toku je utakmica između FK Miljakovac i Fairanta iz Krakova, a cilj ovog susreta je sakupljanje sredstava za lečenje legendarnog golmana Radovana Radakovića.

Dres omiljnog niželigaša u Srbiji danas je obukao i proslavljeni fudbaler Danko Lazović, koji se vratio iz ‘penzije’ kako bi uradio divnu stvar.

Bivši as Partizana je na današnjoj utakmici postigao prelep pogogak, i definitvno potvrdio izreku da je ‘forma prolazna, a klasa večna’.

Kada je ugledao da se golman Fairanta udaljio sa gol linije, čuveni napadač je ‘opalio’ sa nekih 25 metara i maestralnim udarcem lobovao protivničkog čuvara mreže i tako podsetio na svoje najbolje dane.


Podsetimo, Lazović je kroz karijeru između ostalih klubova nastupao za Partizan, Fejenord, PSV, Bajer iz Leverkuzena i Zenit. U dresu Srbije nastupao je 47 puta, u 11 navrata se upisao u strelce i bio deo sastava koji je nastupao na Svetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter