0
Evroliga

FOTO: Twitter/@FCBbasket

BARSELONA JE KLASA IZNAD OSTATKA TAKMIČENJA: Šaras ugasio Saletove snove o plej-ofu, Mirotić može peške! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.22 u 23:50

Barsa suverena!

Košarkaši Barselone lako su izašli na kraj sa Fenerbahčeom u Blaugrani i tako upisali novu pobedu, tako obezbedivši lidersku poziciju pred doigravanje. Meč je većim delom bio jednosmerna ulica, Barsa je igrala koliko joj treba, ali su ključnu razliku napravili u trećoj deonici i tako uništili bilo kakve nade Feneru da može da preokrene.

Najefikasniji u redovima Barse bio je Nikola Mirotić koji je ubacio 18 poena, za svega 16 minuta na parketu, uz samo jedan promašaj iz igre. Isto toliko je ubacio i Aleks Abrines. U redovima Fenera najbolji je bio Marko Gudurić sa 15 poena i pet skokova, dok je Ismet Akpinar dodao 11.

Barsa je ovom pobedom deluje overila prvo mesto nakon regularnog dela, a utisak je da se nisu previše pomučili da ga osiguraju, dok je Fenerbahče sada samo u domenu teorije jedan od učesnika plej-ofa ovogodišnje Evrolige.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter