2
Domaći fudbal

Crvena Zvezda - Glasgow Rangers, UEFA Europa League, Liga Evrope, Beograd, Srbija 17.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KAZNA OD SEDAM CIFARA ZA ŠAMPIONA SRBIJE: Višemilionska sankcija za Zvezdu, evo zbog čega plaćaju paprenu cenu!

Objavljeno: 24.03.22 u 18:09

Neće biti zadovoljni u Ljutice Bogdana!

Crvena zvezda je kažnjena od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zbog saopštenja o suđenju, a iznos koji klub iz Ljutice Bogdana mora da plati je 5.000.000 dinara. Za tri miliona manje kažnjen je i Napredak iz Kruševca.

Razlog kazne šampiona Srbije jeste saopštenje nakon utakmice Spartaka i Partizana u Subotici gde je nad Jovićem sviran sporan penal, potom se na meti udara od strane crveno-belih našao i selektor reprezentacije Dragan Stojković. Sve je razrešeno kaznom srednjeg nivoa, jer se predviđeni novac koji može da se ukloni iz kase kluba za ovakav prestup kreće od milion do deset miliona dinara.

Napredak je kažnjen velikom svotom za svoje mogućnosti usled saopštenja nakon utakmice sa TSC-om, dok je i Partizan kažnjen sa blizu pet miliona dinara zbog nereda i štete na stadionu Crvene zvezde u toku večitog derbija. Na narednoj sednici se očekuje i kazna za Aleksandra Stanojevića usled komentarisanja suđenja na konferenciji pred Radnik.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter