0
AdmiralBet ABA Liga

Jurica Golemac ABA Jadranska liga, Crvena Zvezda - Cedevita Olimpija Beograd, Srbija 14.4.2021. April 14. 2021. foto: Djordje Kostic /STARSPORT

JURICA GOLEMAC: ‘Vremena za slavlje nema! Čekaju nas velika iskušenja u vidu Partizana i Valensije!’

Objavljeno: 24.03.22 u 15:25

Trener ekipe iz Ljubljane je zadovoljan izdanjem svojih igrača!

Košarkaši Cedevita Olimpije nastavili su sa kvalitetnim partijama na svim frontovima. Izabranici Jurice Golemca savladali su ekipu Venecije. Utakmica 16. kola Evrokupa završena je rezultatom 105:90. Po završetku meča oglasio se trener ekipe iz prestonice Slovenije, Jurica Golemac.

-Momci su zaslužili pohvale za prikazano protiv Venecije, kao i za partije koje pružaju u prethodnom period. Ponosni smo na seriju pobeda, igramo zrelo, pametno i atraktivno, ali čvrsto stojimo na zemlji. Svesni smo da vremena za slavlje nema, jer nas vrlo brzo očekuju dva velika iskušenja u vidu Partizana i Valensije – kazao je Golemac.

Na izjavu šefa stručnog štaba nadovezao se i centar, Alen Omić.

-Zaslužena pobeda, odigrali smo na visokom nivou u oba smera, od prvog do poslednjeg minuta. Razloga za slavlje imamo, ali ne i vremena. Već za nekoliko dana nas očekuje derbi protiv Partizana u ABA ligi, a zatim derbi protiv Valensije u Evrokupu. Sa mnogo samopouzdanja čekamo duele koji slede. Verujem, kao i svi u timu, da možemo da novih pobeda, iako cenimo kvalitet koji poseduju Partizan i Velensija – poručio je Omić.

Cedevita će 27. marta u Ljubljani dočekati Partizan, a tri dana kasnije ekipu Valensije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter