0
Evropske lige

Fudbal Prijateljski mec-Friendly match Francuska v Srbija Paul Pogba (R) and Nemanja Matic Bordeaux, 07.09.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘ZARAĐUJEMO MNOGO, ALI NISMO SUPERHEROJI, VEĆ SAMO LJUDI’: Pogbina poruka o kojoj će se pričati, pogledajte šta kaže o sukobu sa Murinjom!

Objavljeno: 23.03.22 u 23:22

Pol Pogba otkrio nepoznate detalje iz svoje karijere.

Pre nešto više od četiri godine, Pol Pogba i Žoze Murinjo imali su u jedan žestok sukob, nakon čega je francuskom fudbaleru oduzet ‘status’ zamenika kapitena.

Vezista ‘crvenih đavola’ se prisetio te situacije.

– Počelo je kada sam bio sa Murinjom u Junajtedu. Postavljate sebi pitanja, pitate se da li ste vi krivi jer nikada u životu niste bili u toj situaciji – kazao je Pogba i dodao:

– Imao sam sjajan odnos sa Murinjom, svi su to videli, a sutradan ne znam šta se dogodilo. To je čudna stvar koju sam imao sa Murinjom. Ne mogu da vam objasni jer ni sam ne znam.

Pogba ističe da bez obzira na to što fudbaleri zarađuju ogroman novac, i te kako prolaze kroz teške trenutke.

Zarađujemo mnogo novca i ne žalimo se baš, ali to nas ne sprečava da prolazimo kroz teške trenutke, kao i ostali ljudi. Zašto ako zarađujete morate da budete srećni? Život nije takav. Nismo superheroji, već samo ljudi – zaključio je Pogba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter