1
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

TENISKI SVET U NEVERICI: Nadal polomio rebro, Novaku se otvara put do trofeja u Monte Karlu!

Objavljeno: 22.03.22 u 18:22

Rafael Nadal će morati da preskoči masters u Monte Karlu, zbog povrede.

Nakon poraza u finalu Indijan Velsa, španski as se požalio na povredu, a prema najnovijim informacijama on će sa terena odsustvovati od četiri do šest nedelja, saopštili su iz njegovog lekarskog tima.

On je doživeo prelom rebra, a pošto će morati na pauzu od najmanje mesec dana, to znači da neće učestvovati na turniru u Monte Karlu, koji je na programu od 9. do 17. aprila. Ovo ide ‘na ruku’ Novaku Đokoviću, pa će Srbin imati znatno lakši posao na predstojećem turniru.


Ipak, u Monte Karlu će učestvovati ostali teniseri iz TOP 10, a to su: Danil Medvedev, Aleksandar Zverev, branilac titule Stefanos Cicipas, Mateo Beretini, Andrej Rubljov, Kasper Rud, Feliks Ože Alijasim i Kameron Nori.

Francuski predstavnici biće Gael Monfils i Igo Umber.

– Ovom glavnom žrebu biće dodato 7 igrača iz kvalifikacija, kao i 4 vajld karte, biće ukupno 56 igrača. Ekskluzivno se oglasio i Željko Franulović u vezi sa prvim specijalnim pozivnicama koje su dobili Stan Vavrinka i Žo-Vilfrid Conga. Vidimo se od 9. do 17. aprila 2022. na turniru – piše u saopštenju.

 

0
0

1 Komentara

  1. Kakvo rebro,da nije smešno,bilo bi tužno.Puštila ga droga,pa sada ide da ga namire i da prođe mesec dana da se ne može utvrditi na RG.A sada ce antidoping agencija da mu tolerise drogu jer navodno ima lom rebra.Vec viđeno 2009 i dokazano ,a radi se svakih 6 meseci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter