0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

EMOTIVNE REČI NADALA: Španac otvorio dušu posle prvog poraza u sezoni, pa otkrio šta mu je trenutno najveći problem!

Objavljeno: 21.03.22 u 14:17

Španski teniser pretrpeo je prvi poraz u ovoj sezoni, pošto je u finalu Indijan Velsa izgubio Tejlora Frica sa 6:3, 7:6 (7:5).

Maestralno je igrao Nadal od početka ove sezone, osvojio je Australijan open, potom i turnir u Akapulku, ali je juče zaustavljen u finalu mastersa u Indijan Velsu.

Pred nama je turnir u Majamiju, na kom Nadal neće učestvovati, pošto želi da se spremi za sezona na šljaci kada će pokušati da se domogne 22. grend slem trofeja, i to na svom omiljenom turniru gde je apsolutni ‘kralj’ – Rolan Garosu.

Rafa ima 35 godina, njegovo telo je istrošeno, što je i sam priznao nakon jučerašnjeg poraza.

– Dao sam sve od sebe tokom poslednje dve sedmice. Danas nije bilo moguće da igram na najvišem nivou, ali sam se borio do kraja i srećan sam zbog toga. Za mene je ovo bio emotivan početak sezone. Dosta vremena je prošlo od kada sam poslednji put i igrao u Indijan Velsu, a svi znaju da mi je ovo jedno od omiljenih mesta, tako da sam srećan što sam se vratio. Uživao sam u svakom danu provedenom ovde i nadam se da ću se i narednih godina vraćati u Kaliforniju – rekao je Nadal.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter