0
Evropske lige

FOTO: Twitter: @zenit_spb

SNAŽNA PORUKA ZENITOVIH NAVIJAČA: Zenitčiki odgovorili Delijama, niko neće ostati ravnodušan!

Objavljeno: 20.03.22 u 10:11

Aktivno na stadionu Zenita!

Slavio je Zenit protiv Arsenala iz Tule ubedljivo i lako na svom stadionu, rezultat je bio 3:0, ali deluje kao da su sama dešavanja na terenu bila u drugom planu. Najvatreniji navijači Zenita su na ovom meču kao odgovor na poruku Delija koja je protiv Rendžersa bila priakzana na severu Marakane,  istakli sledeći transparent:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ultras Mentality (@ultrasmentality)

Navijači Zenita su, s druge strane, na ćirilici okačili transparent na kom je pisalo: „Braćo, oni su licemeri koji nikada neće priznati pravdu!“ Zatim ispod i na engleskom parolu: „Mi znamo da oni nikada neće dati šansu miru.“ Ujedno, okačena je i trobojka na kojoj je pisalo: „Srbi i Rusi, braća zauvek!“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели (@ashiromant)

Takođe su revoltirani postupanjem FIFA i UEFA koje su ih odstranile iz svih internacionalnih takmičenja, na Grand Sport Areni istaknut je transparent koji prikazuje dve organizacije kao gojazne osobe koje su nezasite i jedu fudbal. Ovo će definitivno podići ogromnu prašinu u svim sferama fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter