1
Evrokupovi

Crvena Zvezda - Glasgow Rangers, UEFA Europa League, Liga Evrope, Beograd, Srbija 17.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SNAŽNA PORUKA DELIJA NA POLUVREMENU: „Sve što govorimo je dajmo miru šansu“! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.22 u 19:55

Ovo će uzdrmati javnost!

Crvena zvezda ima minimalnu prednost na poluvremenu protiv Glazgov Rendžersa na punoj Marakani. Strelac jedinog gola za sada bio je Mirko Ivanić u desetom minutu igre, kada se najbolje snašao u gužvi  nakon kornera.

FOTO: HotSport

Gol MirkaIvanića možete pogledati OVDE.

Na pauzi između dva poluvremena najvatreniji navijači Zvezde su na severu razvili baner: „Sve što govorimo je dajmo miru šansu“, a iznad njega je ispisan niz intervencija Amerike koji su se desile u poslednjih 70 godina.

FOTO: HotSport

Ovo verovatno aludira na oštru reakciju planete na invaziju Rusije na Ukrajinu, dok su akcije SAD u pomenutim državama prošle neopaženo.

1
0

1 Komentara

  1. Give peace a chance – John Lennon za sva vremena. Inače gadno se ispromašivali na obe utakmice. Od Rendžersa nije bilo slabijeg protivnika

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter