0
Domaći fudbal

Nemanja Motika Superliga, Super Liga Srbije, Crvena Zvezda - Cukaricki 10.2.2022. Beograd Srbija foto: Pedja MilosavljevicSTARSPORT

SASTAVI: Zvezda bez Sanoga, Motika na terenu od starta!

Objavljeno: 20.03.22 u 18:15

Meč uskoro počinje!

Drugi ovosezonski susret između Crvene zvezde i Kolubare biće odigran na stadionu ‘Rajko Mitić‘. Susret 28. kola Superlige Srbije na programu je od 18 časova i 30 minuta. Crveno-beli su u Lazarevcu slavili sa ubedljivih 1:7, a danas im pripada uloga apsolutnog favorita.

Glavni arbitar meča biće Momčilo Marković. Ljubitelji domaćeg fudbala, kao i navijači oba kluba koji nisu prisutni na stadionu u Beogradu, meč mogu da gledaju na TV Arena Premijum 1 kanalu.

Treneri obe ekipe, Dejan Stanković i Dejan Đurđević, izabrali su startnih 11. Iznenađenje je da će se na terenu od prvog minuta u redovima Crvene zvezde naći mladi Nemanja Motika, dok Seku Sanogo nije u protokolu za ovaj duel.

Kolubara je oslabljena za usluge najboljeg strelca, Uroša Đuranovića.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Gajić, Eraković, Dragović, Rodić – Krstičić, Kanga – Ben, Ivanić, Motika – Ohi.

PROČITAJTE JOŠ: AJAKS SLAVIO U DERBIJU: Spektakularan pogodak Dušana Tadića! (VIDEO)

KOLUBARA (3-4-2-1): Popović – Kočović, Uzelac, Radovanović – Mladenović, Lončar, Zečević, Stojanović – Bojić, Petronijević – Tumbas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter