1
Domaći fudbal

Superliga, Super Liga, Vozdovac - Cukaricki 5.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NAPREDAK PRAZNIH BATERIJA POSLE PARTIZANA: Zmajevi zapalili Kruševac, sjajna borba za Evropu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.22 u 18:12

Čarapani poraženi!

Fudbaleri Napretka iz Kruševca su na svom terenu izgubili od ekipe Voždovca rezultatom 1:3, i tako su Čarapani nastavili niz loših rezultata i ne znaju za pobedu još od decembra. Deluje kao da je domaća ekipa doživela ogromnu potrošnju u Humskoj, jer su Zmajevi ceo meč bili daleko konkretniji rival.

Do prednosti su gosti iz Beograda došli nakon 20 minuta igre kada je Justas Lasickas, krilni napadač iz Litvanije, savladao Nikolu Vasiljevića. Na početku nastavka Aleksandar Ćirković je dupliroa prednost gostiju, da bi samo par minuta kasnije Alen Melunović, sjajni napadač Kruševljana ove sezone, smanjio rezultat. Pokušavao je Napredak da dođe do boda, ali je nešto otvoreniju igru domaćih kaznio pet minuta pre isteka regularnog toka Miloš Pantović golom iz neoposredne blizine nakon sjajnog prijema.

Voždovac je ovom pobedom istakao kandidaturu za poslednje mesto koje vodi u evropske kvalifikacije, trenutno su šesti sa tri boda manje od četvrtoplasiranog Radničkog iz Niša, dok je Napredak na poslednjem mestu koje vodi u doigravanje, sa samo bodom više od devetog Radnika iz Surdulice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter