0
Ostali sportovi

Bogdan Radivojevic Januar 13, 2021 EURO2022 qualifying handball match between Serbia and Greece in Zrenjanin, Serbia on Jan. 13, 2021. Serbia won 31-21. (STARSPORT/Predrag Milosavljevic)

ORLOVI VREDNO RADE U KRAGEJUVCU: ‘Radujemo se zbog svakog novog okupljanja reprezentacije’

Objavljeno: 16.03.22 u 19:59

Radivojević veruje u uspeh!

Rukometaši Srbije se već treći dan nalaze u Kragujevcu gde se pripremaju u okviru EHF nedelje nacionalnih timova. Izabranici Tonija Đerone, prvi put na okupu nakon Evropskog prvenstva održanog u januaru, u punom sastavu se pripremaju za naredne izazove koji su pred njima. Za mesec dana Orlove očekuju mečevi baraža za Svetsko prvenstvo, a Srbija će igrati sa boljim iz mečeva između Slovenije i Italije koji su na programu tokom ove nedelje (16. i 20. mart).

Naši rukometaši nakon nekoliko dana treninga u Kragujevcu kreću put Žubrija gde će odigati kontrolne mečeve sa selekcijom Češke (18. i 19. mart), kao generalnu probu pred utakmice u aprilu. Srbija će prvi meč baraža odigrati na gostujućem terenu, dok je revanš na programu 16. aprila u Kragujevcu.

– Radujemo se zbog svakog novog okupljanja reprezentacije, mislim da se se to može videti po nama. Spremamo se za dve utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Slovenije. Utakmice sa Češkom su poslednje provere pred baraž mečeve u aprilu. Spremamo se punom parom i mislim da ćemo odraditi taj zadatak na visokom nivou i na najbolji mogući način. Češka ima novog trenera, videćemo kako će igrati, verovatno će promeniti stil igre. Nama će ovi mečevi dobro doći za uvežbavanje sa aprilske mečeve. Za Sloveniju ćemo sigurno raditi temeljne video analize i pripremu taktike. Naravno, pratićemo i obratićemo pažnju na mečeve između Slovenije i Italije, videćemo šta će biti novo na šta treba da obratimo pažnju u selekciji Slovenije nakon dolaska novog selektora i nadamo se najboljem –  istakao je Bogdan Radivojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter