0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ManUtd

GOTOVO DECENIJA AGONIJE NA TEATRU SNOVA: Iste izjave se vrte u krug skoro deset godina, a ništa se ne menja!

Objavljeno: 16.03.22 u 10:03

Crni dani za Crvene đavole!

Fudbaleri Mančester Junajteda eliminisani iz Lige šampiona nakon što je od njih bio bolji Atletiko Madrid koji je slavio ukupnim rezultatom 2:1 i tako overio sebi kartu za četvrfinale elitnog evropskog takmičenja. Povodom toga govorio je David De Hea, golman Junajteda, koji misli da oni mogu mnogo bolje i da nisu uradili dovoljno:

Razočaran sam. Teško je rečima opisati kako se osećamo, ali nismo uradili dovoljno da bismo pobedili u ovim utakmicama – rekao je De Hea i dodao:

– Nismo bili najbolji, razočaravajuće je po nas. Oni su tim sa više iskustva, znaju kako da igraju ovakve mečeve.

Ovo će na kraju biti još jedna loša sezona Junajteda u eri posle Aleksa Fergusona, koji se povukao još sada već davne 2012. godine.

Bivši golman Atletiko Madrida je ipak optimističan, ali ne i potpuno precizan.

Stvarno verujem da će se klub vratiti, ne znam kada – istakao je španski čuvar mreže, koji će ovim izjavama možda dodatno iznervirati navijače slavnog kluba koji žele uspeh, a ne “prazna obećanja”.

Junajtedu je za spas sezone ostala samo Premijer liga, gde ciljaju jedno od mesta za Ligu šampiona. Tu im je glavni rival Arsenal, koji ima bod više ali i tri utakmice manje od Crvenih đavola. Nastavlja se definitivno turbulentatn period za tim iz Mančestera, a jedini bljesak još od penzije Sir Aleksa Fergusona imali su 2017. kada su uzeli tri trofeja pod Žozeom Murinjom.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter