0
Evrokupovi

Aleksandar Katai Glasgow Rangers - Crvena Zvezda UEFA Europa League foto: STARSPORT

JEDAN SKANDAL GA JE ‘OBELEŽIO’ ZA CEO ŽIVOT: UEFA donela odluku – evo ko će suditi Zvezi u četvrtak protiv Rendžersa!

Objavljeno: 15.03.22 u 11:58

U četvrtak će u Ljutice Bogdana fudbaleri Crvene zvezde odigrati revanš meč 1/8 finala Lige Evrope protiv Rendžersa, a UEFA je danas odredila arbitre koji će deliti pravdu na toj utakmici.

Na centru će stajati rumunski arbitar Ištvan Kovač, dok će mu pogati Vasile Marinesku i Ovidiu Artene, a u VAR sobi će sedeti Kristijan Dingert i Harm Osmers.

Kovač iza sebe ima veoma bogato internacionalno iskustvo, a važi za sudiju kojem malo treba da prstom pokaže na belu tačku. On je ove sezone na 30 utakmica dosudio čak 17 jedanaesterca.

Rumusnki arbitar je privukao veliku pažnju na sebe 2018. godine, kada je delio pravdu na meču Lige nacija između Švedske i Turske.

– Na poluvremenu sam otišao kod sudije kako bih mu se požalio zašto nam nije dosudio penal nakon prekršaja na meni. Rekao mi je: ‘Pogledaću situaciju opet u svlačionici. Ako sam pogrešio, daću vam dva penala u drugom poluvremenu – otkrio je Grankvist, koji je postigao jedini i pobedonosni gol za Šveđane na tom meču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter