1
Domaći fudbal

Nemanja Jovic (L) is challenged by Stefan Jovanovic (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Napredak Krusevac Beograd, 13.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

E SADA ĆE SE TEK DIĆI PRAŠINA: Sudijski ekspert analizirao spornu situaciju iz Humske, evo da li je bio prekršaj nad Jovićem!

Objavljeno: 15.03.22 u 08:23

Juče je završeno 27. kolo Superlige Srbije, a utakmica koja je privukla najviše pažnje odigrala se u Humskoj ulici, gde je Partizan ugostio ekipu Napretka – 0:0.

Crno-beli su na toj utakmici izgubili veoma bitne bodove, koji su im prekopotrebni u trci za šampionsku titulu. Nakon tog kiksa, Crvena zvezda je juče pobedila Metalac sa 2:1, i tako se izjednačila sa Partizanom na prvom mestu.

Meč u Humskoj između Partizana i Napretka obeležila je jedna sporna situacija. Fudbaler Kruševljana startovao je nad Nemanjom Jovićem u svom kaznenom prostoru, ali je glavni arbitar meča samo odmahnuo rukom. Sada se oglasio sudijski ekspert Zdravko Jokić koji smatra da je bio prekršaj.

– Arbitri imaju nove instrukcije kada je reč o dužini i intenzitetu prekršaja. Ovde ne možemo da ocenimo intenzitet faula, ali vidi se da ovo nije kratko povlačenje. Dakle, pogledajte kretanje Jovića. Korak, dva, tri, a povlačenje traje. Čak se u jednom trenutku vide dve ruke. Dakle, ne možemo da govorimo o hvatanju i puštanju. Vidi se da je igrač Partizana usporen, i da zbog toga nije mogao da stigne loptu – rekao je Jokić, i potom dodao:

Jasno je da je ovo prekršaj, sudija je taj detalj gledao sa leđa. VAR se nije oglašavao. Igrač Partizana je usporen – naveo je Jokić.

0
0

1 Komentara

  1. Nema tu nikakve prašine zna se ko komanduje upravi Partizana.Oni su sretni što moraju da budu drugi.
    Njima je kraj kad ova vlast padne.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter