0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Napredak Krusevac Beograd, 13.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NAVIJAČE PARTIZANA IZNERVIRALO ODUGOVLAČENJE: Niz uvreda na račun Kruševljena po završetku meča! (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.22 u 10:46

Arbitar je produžio utakmicu sedam minuta!

Raspored Superlige Srbije spojio je u 27. kolu ekipe Partizana i Napretka. Gostujući sastav iz Kruševca uspeo je da odoli naletima crno-belih i izborio je bod na utakmici u Beogradu. Susret je završen najmanje popularnim rezultatom (0:0).

Pristalice Partizana bile su nezadovoljno rezultatom i razvojem situacije na terenu. Publika je u jednom trenutku burno reagovala nakon primetnog odugovlačenja i problema sa grčevima fudbalera Napretka. Sa tribina se čulo ‘igraj’, u situaciji kada je trebalo da se vrati lopta gostujućem timu. Domaćin nije ispoštovao fer-plej, već je krenuo u organizaciju novog napada.

Po završetku utakmice navijači su uputili veliki broj uvreda ekipi iz Kruševca. Vređanje je uglavnom bilo bazirano na to da su gosti igrali za Crvenu zvezdu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter