0
Košarka

Bogdan Bogdanovic Okupljanje kosarkasa, KSS, Kosarkaska reprezentacija Srbije, Beograd, Srbija 18.7.2019. Jul 18. 2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ATLANTA BOLJA OD INDIJANE, NOVI PORAZ OKLAHOME: Bogdanović brojao do 13, Pokuševski blizu dabl-dabl učinka! (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.22 u 08:20

Kvalitetna izdanja srpskih košarkaša!

U noći između nedelje i ponedeljka snage su odmerile ekipe Atlante i Indijane. Hoksi su u ‘Stejt Farm Areni‘ savladali Pejserse rezultatom 131:128. Utakmicu je sa tribina posmatrali 17 hiljada navijača.

Publika je imala priliku da gleda izuzetno interesantan i uzbudljiv meč. Hoksi su bili bolji rival u prvom poluvremenu. Atlanta je u potpunosti kontrolisala igru i stekla je prednost u ranoj fazi meča. Prva deonica završena je rezultatom 37:28.

Situacija se nije promenila ni u drugoj četvrtini. Domaćin je vredno radio na terenu, a uspeo je da poveća vođstvo na krilima fenomenalnog Treja Janga. Pri odlasku na veliku pauzu na semaforu je pisalo 77:59.

Indijana se probudila u nastavku. Zaigrali su gosti na kvalitetnijem nivou, ali viđena je jedna neizvesna četvrtina koja je pripala Pejsersima sa 28:33.

Odlična igra gostujućeg sastava u odlučujućoj deonici ipak nije bila dovoljna za veliki preoket. Indijana je slavila sa 26:36, ali Hoksi su upisali još jedan trijumf na domaćem terenu.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Trej Jang. Neverovatni Amerikanac je meč zaavršio sa učinkom od 47 postignutih poena, tri skoka i pet asistencija. Reprezentativac Srbije, Bogdan Bogdanović, ubacio je 13 poena, uz četiti uhvaćene lopte i šest uspešnih dodavanja.

Tajris Halibarton je predvodio goste sa 25 poena, tri skoka i pet aistencija.

Košarkaši Memfisa savladali su Oklahomu rezultatom 125:118. U petom uzastopnom porazu Tandera učinak od 10 poena, osam skokova i jednog uspešnog dodavanja, zabeležio je Aleksej Pokuševski.

Rezultati: 

Nju Orleans Pelikans – Hjuston Rokets 130:105

Finiks Sans – Los Anđeles Lejkers 140:111

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter