0
Domaći fudbal

Nebojsa Vucevic -Komemoracija-FK Partizan Beograd, 14.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

OGROMNA TUGA U HUMSKOJ: Crno-beli se oprostili od legendarnog Ušketa, održana komemoracija Nebojši Vučićeviću! (FOTO)

Objavljeno: 14.03.22 u 13:40

U petak uveče, u 59. godini života preminuo je legendarni fudbaler Partizana, Nebojša Vučićević Uške.

Proslavljeni fudbalski as preminuo je tokom termina malog fudbala, a danas je održana komemoracija na kojoj su se svi pristuni oprostili od fudbalske legende.

– U ponedeljak, 14.03.2022. godine, komemorijalnim skupom u prisustvu porodice i prijatelja u prostorijama JSD Partizan, oprostili smo se od Nebojše Vučićevića Ušketa. Prisutnima su se obratili član UO FK Partizan, Milan Obućina i predsednik komsije za veterane, Goran Kadenić. Neka mu je večna slava i hvala! – piše na sajtu Partizana.

Nebojsa Vucevic -Komemoracija-FK Partizan
Beograd, 14.03.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Tokom bogate fudbalske karijere popularni ‘Uške’ nastupao je između ostalih za OFK Beograd, Partizan, Mec, Muru, Kanzas Siti. Odmah nakon igračke karijere okrenuo se trenerskoj, a poslednji klub koji je predvodio bio je Novi Pazar.

Nebojša Vučićević je dres Partizana nosio pet sezona, sa klubom iz Humske osvojio je dve titule prvaka Jugoslavije, kao i jedan pehar u Kupu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter