0
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2016-2017 Novi Pazar v Radnik (Surdulica) Sef strucnog staba Nebojsa Vucicevic Novi Pazar, 17. 3. 2017 foto: Emir Sadovic/Starsportphoto ©

VELIKA TUGA: Izenanada preminuo legendarni fudbaler Partizana!

Objavljeno: 11.03.22 u 21:45

Tužne vesti iz prestonice Srbije!

Srpski sport je zavijen u crno! U petak uveče napustio nas je iznenada legendarni fudbaler Partizana, Nebojša Vučićević Uške. Čovek čije će majstorije ostati upamćene preminuo je u 59. godini života.

Kako prenosi Objektiv.rs, Nebojša se srušio na teren tokom termina malog fudbala na stadionu Sinđelića.

Tokom bogate fudbalske karijere nastupao je između ostalih za OFK Beograd, Partizan, Mec, Muru, Kanzas Siti… Odmah nakon igračke karijere okrenuo se trenerskoj. Poslednji klub koji je predvodio bio je Novi Pazar.

-Sa velikom tugom vas obaveštavamo da je večeras iznenada preminuo Nebojša Vučićević – „Uške“, u svojoj 59. godini života. Uške je kao igrač nastupao za FK „Partizan“ u periodu od 1984-1989.godine, a nedavno se vratio u svoj Partizan kao član Komisije za veterane i skaut kluba. FK Partizan ovim putem upućuje iskreno saučešće porodici. O mestu i vremenu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena – navodi se u saopštenju FK Partizan.

Saučeše porodici! Nebojša, počivaj u miru!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter