0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic (L) and head coach Aleksandar Dzikic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

OGROMNA DOZA POŠTOVANJA: Džikić lepim rečima o Obradoviću, od njegove ekipe očekuje jednu stvar!

Objavljeno: 13.03.22 u 08:22

Večeras od 19 časova, u Podgorici će se sastati košarkaši Budućnosti i Partizana.

Obe ekipe u duel ulaze nakon poraza u Evrokupu, a pred meč sa večerašnji meč sa timom Željka Obradovića govorio je strateg Budućnosti, Aleksandar Džikić.

– Igramo pred rasprodatom dvoranom protiv punog sastava odličnog protivnika. Sastajemo se sa timom koji vodi najtrofejniji trener i za nas je ovo važan meč za plasman u regionalnom takmičenju. Moramo da damo sve od sebe – kazao je trener Budućnosti Aleksandar Džikić.

Pred ovu utakmicu Partizan se nalazi na drugoj poziciji, sa 17 pobeda i tri poraza, dok tim iz glavnog grada Crne Gore ima poraz više, ali i tri pobede manje, i trenutno su sami na trećoj poziciji.

Interesovanje za ovu utakmicu je ogromno, čemu svedoči činjenica da su sve karte rasprodate, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter