0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Basketball ABA League Final-season 2018-2019, Play Off-Game 4 Buducnost v Crvena Zvezda Moraca Varvari navijaci fans publika Podgorica, 19.04.2019. foto: Starsportphoto ©

MORAČA ĆE GORETI, KARATA VIŠE NEMA: Dvorana već rasprodata, evo koliko navijača će biti na tribinama, očekuje nas regionalni spektakl!

Objavljeno: 12.03.22 u 14:29

Partizanu neče biti lako!

Na programu je derbi Jadranske lige između Budućnosti i Partizana koji se igra 13. marta u Podgorici od 19 časova, a kako javljaju iz kluba iz Crne Gore, karata više nema u prodaji. Svih 500 ulaznica koje su puštene u slobodnu prodaju su kupljene. Da podsetimo, u Morači će moći da bude samo oko 2000 navijača usled nešto strožijih mera u toj zemlji, u suprotnom se očekivala prepuna hala.

Partizan je pred ovaj derbi drugoplasirani, sa 17 pobeda i tri poraza, dok Podgoričani imaju poraz više, ali i tri pobede manje, i trenutno su sami na trećoj poziciji, a u slučaju ubedljive pobede bi preskočili sutrašnjeg rivala i popeli bi se na mesto koje direktno vodi u polufinale Jadranske lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter