1
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Napredak Krusevac Beograd, 13.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NEVEROVATNA ISKRENOST TRENERA NAPRETKA NAKON MEČA U HUMSKOJ: „Mi igramo za goli život, mi isto imamo da hranimo porodicu“! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.22 u 16:51

Iskrena izjava stručnjaka!

Danas je Partizan remizirao sa Napretkom pred svojim navijačima u utakmici bez golova, a trener kluba iz Kruševca, Ivan Stefanović, je nakon utakmice na optužbe da „igra za nekoga drugog“ dao jednu izuzetno poštenu i iskrenu izjavu:

„Mislim da ovo što čujem sad, ovo dobacivanje, mi igramo za nas ljudi, mi se borimo za goli život. Mi igramo za sebe, mi imamo svoje porodice da hranimo, ne interesuje nas ni Zvezda ni Partizan. Čestitam Stanoju, fudbalerima Partizana, čestitam mojim momcima. Mi igramo za nas, naš cilj je plej-of i to je to“, rekao je Stefanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport)

Šef stručnog štaba Čarapana je svoj najveći deo karijere proveo upravo u klubu iz Kruševca, a ovo mu je drugi mandat na klubi ove ekipe. Čitava izjava trenera Napretka:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter