1
Evrokupovi

Milos Jojic Aleksandar Stanojevic Partizan-Feyenoord, Fajenord, Fejenord, UEFA Liga Konferencija, Conference League, Beograd, Srbija 10.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANOJE PROGOVORIO O SUKOBU SA NAVIJAČIMA: Svaki fudbaler Partizana je institucija, radim kako mislim da treba!

Objavljeno: 12.03.22 u 13:46

Stručnjak o zvižduicima Milošu Jojiću!

Nisu se proslavili fudbaleri Partizana u duelu osmine finala Lige konferencija sa Fajenordom, a najžešće zvižduke prilikom izlaska iz igre dobio je Miloš Jojić koji je čitav meč bio na meti uvreda i kritika većeg dela stadiona. To je dovelo do sukoba revoltiranog Aleksandra Stanojevića i dela navijača sa zapadne tribine, a trener koji je uvodio crno-bele i u Ligu šampiona elaborirao je svoj potez:

Nema veze koji je igrač u pitanju, za mene je svaki fudbaler Partizana insistucija. Bilo koji, ako daje svoj maksimum, primereno se ponaša, radi ono što se od njega očekuje“, rekao je popularni Stanoje.

Milos Jojic Partizan-Feyenoord, Fajenord, Fejenord, UEFA Liga Konferencija, Conference League, Beograd, Srbija 10.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Na pitanje da li je Jojića zamenio da bi donekle ublažio uvrede koje su mu upućene sa tribina, šef stručnog štaba Partizana je rekao:

Nikada ne bih menjao da bih nekoga štitio na taj način. Već, radim ono što je najbolje za ekipu u tom trenutku. Radim onako kako mislim da bi trebalo“, objasnio je Stanojević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter