Milos Jojic Aleksandar Stanojevic Partizan-Feyenoord, Fajenord, Fejenord, UEFA Liga Konferencija, Conference League, Beograd, Srbija 10.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT
in ,

STANOJE PROGOVORIO O SUKOBU SA NAVIJAČIMA: Svaki fudbaler Partizana je institucija, radim kako mislim da treba!

Stručnjak o zvižduicima Milošu Jojiću!

Nisu se proslavili fudbaleri Partizana u duelu osmine finala Lige konferencija sa Fajenordom, a najžešće zvižduke prilikom izlaska iz igre dobio je Miloš Jojić koji je čitav meč bio na meti uvreda i kritika većeg dela stadiona. To je dovelo do sukoba revoltiranog Aleksandra Stanojevića i dela navijača sa zapadne tribine, a trener koji je uvodio crno-bele i u Ligu šampiona elaborirao je svoj potez:

Nema veze koji je igrač u pitanju, za mene je svaki fudbaler Partizana insistucija. Bilo koji, ako daje svoj maksimum, primereno se ponaša, radi ono što se od njega očekuje“, rekao je popularni Stanoje.

Milos Jojic Partizan-Feyenoord, Fajenord, Fejenord, UEFA Liga Konferencija, Conference League, Beograd, Srbija 10.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Na pitanje da li je Jojića zamenio da bi donekle ublažio uvrede koje su mu upućene sa tribina, šef stručnog štaba Partizana je rekao:

Nikada ne bih menjao da bih nekoga štitio na taj način. Već, radim ono što je najbolje za ekipu u tom trenutku. Radim onako kako mislim da bi trebalo“, objasnio je Stanojević.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MARINOVIĆ SAMOUVEREN PRED SLEDEĆI MEČ: Namučili su Crvenu zvezdu ali spremni smo za njih u Čačku! (VIDEO)

ENDI MAREJ VEĆ PRAVI RETROSPEKTIVU KARIJERE: Tvrdi kako je drugima bilo lakše, a on morao da igra sa Novakom za Slemove!