2
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Superliga Srbije, Vozdovac - Partizan Super Liga 28.11.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

STANOJEVIĆ SE POTPUNO OKRENUO BORBI ZA TITULU: Bićemo još motivisaniji da budemo šampioni, nemamo milionska pojačanja na klupi kao Zvezda! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.22 u 13:00

Šef stručnog štaba Partizana želi titulu!

Nakon poraza od Fajenorda gde su pred svojim navijačima primili pet pogodaka, može se reći da se Partizan gotovo poptuno okreće obavezama u domaćem prvenstvu. Najpre se Aleksandar Stanojević dotakao odnosa sa publikom:

Da li će nam neko dati podršku, na to ne mogu da utičem. Znate koliko je teško poslednjih godina boriti se za titulu i sa kakvim se stvarima borimo. Da li nam je onda podrška potrebna ili ne, to sami procenite. Ako i nemamo podršku sa strane, imamo je između nas. Klub diše kao jedan, sada smo svi još više motivisani“, počinje Stanojević pred meč sa Napretkom.

Sve veći pritisak u završnici prvenstva za večite:

Svi znamo kako je Zvezda funkcionisala prethodnih godina, kako funkcioniše sada, kakvi su pritisci i sa čime se sve borimo. Ali, mi ćemo sami da se borimo. Imali smo strahovit vetar u leđa od navijača na nekim utakmicama. Bićemo sada mnogo motivisani, jer znamo kakva nas borba očekuje. Bićemo jači nego do sada, sve ovo će nam dati još veću energiju“.

Dotakao se stručnjak i Fajenorda:

„S obzirom na naslove i analize šta nam fali, izgleda da ste očekivali da ćemo osvojiti Ligu Konferencije. Nama je fokus uvek bio na prvenstvu, a ovog što smo uradili u Evropi je bonus. Teško je posle svake evropske utakmice igrati domaće prvenstvo, ali do sada smo sve dobro radili“, potom je nastavio:

Rekao sam i pre utakmice da nama ekipe takvog profila ne odgovoraju. Izuzetno su brzi, tehnički potkovani, teško im je parirati. Da li smo im toliko daleko? Ono što smo videli na meču je pokazalo da jesmo. Imaju igrače drugačijeg profila, na drugom nivou, kvalitet njihovih utakmica u prvenstvu je drugačiji od našeg. Nismo mi u situaciji da pariramo takvim ekipama. Ali, osmina finala je za nas fantastičan uspeh i realan domet. Ne znam šta bi to klub trebalo da uradi pa da sledeće godine dođemo do polufinala, a da u isto vreme budemo prvi na tabeli“.

Potom se osvrnuo i na igrački kadar i kako su finansijski daleko od Crvene zvezde:

Morate da shvatite da mi nemamo igrače na klupi koje smo platili 2.000.000 evra kao naš najveći rival. Nemamo igrače reprezentativnog kalibra koji su rezerve. Nemamo tih mogućnosti. Niti toliko stranaca kao oni. Toliki luksuz. Mi imamo zajedništvo, timski duh, naš način igre. To nas drži. Naša atmosfera, jedinstvo u klubu. Mi generalno gledano dobro guramo i voleo bih da tako nastavimo“.

Ohikhuaeme Omoijuanfo Ohi (R) celebrates after scoring a goal with Slavoljub Srnic Richairo Zivkovic Aleksandar Dragovic Aleksandar Katai Mirko Ivanic (R)
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Cukaricki
Beograd, 12.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Napredak je istorijski znao da namuči Partizan, čak su dok je trener u Kruševcu bio Lalatović direktno oduzeli titulu crno-belima:

Znamo svi šta nam donosi ova utakmica. Igramo sa dobrim protivnikom, koji hoće da igra fudbal, ima izuzetno dobre igrače, koji u svakom trenutku mogu da kreiraju šanse i utiču na rezultat. Sa respektom prema Napretku ulazimo u utakmicu. Da li je ekipu poremetio poraz od Fajenorda videćemo sutra. Do sada smo se iz svih ovakvih situacija vraćali na pravi način, očekujem da tako bude i sutra“, zaključio je popularni Stanoje.

 

 

0
0

2 Komentara

  1. Nemamo mi ni upravu kao Zvezda,nemamo ni trenera kako treba,a o igračima na terenu i na klupi da ne pričamo. Mi imamo nesposobnu upravu na čelu sa Vučelićem,Vazurom a o direktoru koji je dve godine u ostavci ne treba trošiti reči(nije vredan toga). Koje ste igrače uopšte i doveli? Nesposobnog Fejsu,istrošenog Jevtovića.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter