0
Evropske lige

FOTO: Manchester United/Twitter

RONALDOVA SIMULTANKA: Mančester junajted nadigrao Totenhema, Portugalac nastavlja da pomera granice! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.22 u 20:37

Derbi je ispunio očekivanja!

Mančester junajted je na svom terenu dočekao ekipu Totenhema u okviru 29. kola engleske Premijer lige. Svojevrsni derbi susret ovog kola apsolutno je opravdao očekivanja.

‘Crveni đavoli’ poveli su preko Kristijana Ronalda, koji je prelepim udarcem sa preko 20 metara, savladao golmana Ljorisa. Uspeo je Totenhem da poravna rezultat, sa bele tačke, nakon što je Telješ igrao rukom u svom kaznenom prostoru – Kejn je bio nemilosrdni egzekutor.

Novu prednost pred odlazak na odmor Mančester junajtedu doneo je ponovo Kristijano Ronaldo.. Prelep pas poslao je Matić prema Sanču, koji je savršeno proigrao Ronalda, koji postiže svoj 806. gol u karijeri.

Novo poravnanje rezultata viđeno je u 72. minutu, kada je autogol postigao kapiten Mančester junajtedaHari Megvajer.

Ipak, svoje veče i potpuno drugačije planove imao je Kristijano Ronaldo. Jedan od najboljih fudbalera svih vremena postigao je pogodak za 3:2 u 83. minutu susreta. Sjajno je reagovao nakon kornera i loptu glavom poslao u mrežu Totenhema.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HotSport.rs (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter