1
Domaći fudbal

referee sudija Lazar Lukic Nemanja Nikolic (C) and Stefan Milosevic (L) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Spartak v Partizan Subotica, 06.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DONETA KONAČNA ODLUKA O PENALU U SUBOTICI: Evo kakva je finalna presuda i ko je označen kao krivac za sve! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.22 u 12:10

Dilema konačno razrešena!

Sporna situacija na duelu između Spartaka i Partizana u Subotici okarakterisana je kao penal, od strane ljudi u FSS zadužene za te situacije, pa su tako razrešene sve dileme oko toga da li je postojalo elemenata za kazneni udarac. Tako je potvrđeno Sport Klubu, kako oni navode, sa više merodavnih adresa, a jedino se pogrešan način signalizacije arbitra iz VAR sobe, Srđana Jovanovića, može zameriti u ovoj situaciji, te je njemu smanjena ocena.

Da podsetimo, sporna situacija se odigrala u završnici meča u Subotici kada je Aleksa Đurasović nakon duela sa Nemanjom Jovićem prešao granicu dozvoljenog kontakta i faulirao krilnog napadača. Natho je sa bele tačke bio precizan i tako doneo tri boda Partizanu. Kasnije je to preraslo u opšti sukob saopštenjima, najpre između čelnika večitih rivala, da bi potom prvi čovek Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, izneo teške optužbe na račun selektora reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića.

Šampionat Srbije očekuje izuzetno neizvesna završnica, a poučeni iskustvom iz ranijih sezona ovo je samo uvod u saopštenja i sukobe koji nam predstoje, pogotovu ako u obzir uzmemo da nas čeka još jedan večiti derbi poslednje faze takmičenja.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter