2
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Spartak v Partizan Subotica, 06.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

OŠTRA REAKCIJA CRVENE ZVEZDE: ‘U Subotici se desila pljačka! Lukić nam je uzeo titulu 2017. u režiji Kokeze, a danas to isto radi Piksi!’

Objavljeno: 06.03.22 u 16:26

‘Crvena zvezda neće dozovoliti da se bilo ko iživljava nad našim klubom!’

Fudbaleri Partizana savladali su Spartak u utakmici 26. kola Superlige Srbije. Susret u Subotici završen je rezultatom 0:1, a jedini pogodak na meču delo je Natha. Izraelac je u 85. minutu bio precizan sa bele tačke, nakon rekacije iz VAR sobe i dosuđenog penala za Partizan. Takva odluka arbitara iz VAR sobe, ali i glavnog sudije Lazara Lukića, stvorila je velike tenzije na ‘Gradskom stadionu‘ u Subotici.  Povodom ove situacije oglasili su se i iz redova aktuelnog šampiona Srbije.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Spartak v Partizan
Subotica, 06.03.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Saopštenje FK Crvena zvezda prenosimo u celosti.

-Danas se desila pljačka u Subotici. Partizan je iz nepostojećeg penala posle poziva iz VAR sobe pobedio i nezasluženo uzeo tri boda. Sve podseća na 2017. kada nam je u režiji istog ovog sudije Lazara Lukića oteta titula na Voždovcu. Samo je tada režiser bio tadašnji predsednik Slaviša Kokeza, a danas je to neformalni predsednik saveza Dragan Stojković. Crvena zvezda neće dozvoliti da se bilo ko iživljava nad našim klubom i otima nam ono što zaslužujemo na terenu. Već dugo vremena upozoravamo na mutne radnje rukovodstva FSS i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Ima još mnogo da se igra i vidimo da nas čeka potpuno neravnopravno prvenstvo jer moramo da se borimo protiv udružene grupe koju sačinjavaju Partizan i FSS. Sram ih bilo i jedne i druge. Trazimo hitnu smenu sudijske komisije i hitno raspisivanje izbora u FSS na svim nivoima – navodi se u zvaničnom saopštenju FK Crvena zvezda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter