0
Evropske lige

FOTO: HotSport

MANČESTER REŽIRA NOVU ‘TRANSFER BOMBU’: Ronaldo na izlaznim vratima ‘Old Traforda’, umesto njega stiže jedan od najboljih ikada!

Objavljeno: 11.03.22 u 12:24

Mančester junajted već neko vreme ne može da se sastavi, a navijači su više puta izrazili nezadovoljstvo.

Već skoro desert godina pristalice Mančester junajteda čekaju na šampionsku titulu, a ove sezone, Mančester je odavno ispao iz trke za trofej, a da bi se to dogodilo neophodno je da se dovedu neka ozbiljna pojačanja.

Velika je euforija među navijačima Mančestera vladala nakon povratka Kristijana Ronalda, ali je to ushićenje ubrzo zamenila nervoza. Posle poraza od Mančester sitija, navijači su poručili čelnicima kluba da na leto moraju da naprave ozbiljne kadrovske promene.

‘The Sun’ je objavio spisak igrača koji bi mogli da napuste Old Traford tokom letnjeg prelaznog roka:

– Hari Megvajer, Viktor Lindelof, Eric Baili, Fil Džons, Fred, Džesi Lingard, Huan Mata, Edinson Kavani, Mejson Grinvud, Tom Hiton, Li Grant i Kristijano Ronaldo.

Sada, pojavila se nova informacija, a to je da bi Robert Levandovski mogao da obuče dres engleskog giganta. O njegovim kvalitetima ne treba mnogo trošiti reči, a u kakvoj formi se nalazi govori činjenica da je u utorak protiv Salcburga postigao het-trik za svega 11 minuta.

‘Bild’ prenosi da poljski napadač nije zadovoljan ponudom za produžetak ugovora koja je stigla od strane čelnika Bajerna, pa bi tu šansu upravo mogao da iskorisi Mančester.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter