1
Evrokupovi

FOTO: Youtube/screenshot

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA U LIGI ŠAMPIONA: Vlasnik Pariza usled ispadanja iz takmičenja otišao kod sudije u svlačionicu, pretio i lomio inventar!

Objavljeno: 10.03.22 u 10:22

Sramotno ponašanje!

Nakon što su sinoć eliminisani iz elitnog evropskog takmičenja od Real Madrida ukupnim rezultatom 3:2, nakon fantastičnog het-trika Karima Benzeme, ljudi iz Pari Sen Žermena su svu krivicu svalili na sudiju pa su odlučili da ga nakon „meča“ posete u svalčionici. Da podsetimo, ovako nešto se krajem prošle godine dešavalo na našim terenima, kada je Novica Tončev optužen, za sličan, ali definitivno daleko blaži prestup.

U Madridu se naime, po završetku utakmice, Naser al Helaifi pošao put svlačionice legendarnog Danijelea Orsata. Tu kako prenose „Movistar“ i „Marka“, bogati vlasnik je napao sudiju i delegata meča, kriveći ga za neregularnost prvog pogodka, a potom i lovio inventar. Pomenuti listovi takođe navode da je bilo izuzetno teško udaljiti Nasera iz sudijskih prostorija.

 

0
0

1 Komentara

  1. Ne čudi me. Drugi gol je Benzema postigao nakon očiglednog faula nad golmanom. Sudija ćutao, a videlo se iz aviona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter