Novica Toncev Fudbal-Fudbalski Savez Srbije potpisivanje sponzorskog ugovora sa Telekom Srbija i Arena Sport Beograd, 18.06.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
in ,

TONČEV O ULASKU U SUDIJSKU SVLAČIONICU: ‘Znam pod čijim pritiskom su to napisali! Rekao sam im da nastave pošteno!’

Zanimljiva situacija!

Duel Radnika i TSC-a obeležila je jedna zanimljiva situacija, koja nema veze sa fudbalskim terenom. Naime na poluvremenu utakmice u sudijsku svlačionicu ušao je Novica Tončev sa sinom Stanislavom. Sudije su podnele dopunski izveštaj o tom događaju, a evo šta sam Novica kaže:

‘Budući da nije bilo nikakvog osnova, prijava nije ni podnesena. Jedino, ako sudije nisu podnele dopunski izveštaj pod pritiskom. U tom slučaju, potpuno sam siguran ko je izvršio pritisak, a znam i zašto. Postoje ljudi u FSS koji grčevito stežu svoje fotelje i žele da skrenu pažnju sa svojih aktivnosti i ogromnih neosnovanih primanja. Sudije sam pozdravio i zajedno smo na njihovo insistiranje pogledali snimak sporne situacije. Samo sam im rekao da nastave pošteno. Da je bilo nekih nepravilnosti ili neprijatnosti s moje strane, sudije bi odmah to napisale u svom izveštaju, a ne u dopunskom koji je danas napisan.’ – rekao je Tončev u razgovoru za Sportski Žurnal.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

HALAND U LIDSU? ‘Voli taj klub, zbog oca!’

NOVAK ISKREN: ‘To su vesti koje niko nije želeo da čuje!’