0
Domaći fudbal

Novica Toncev Fudbal-Fudbalski Savez Srbije potpisivanje sponzorskog ugovora sa Telekom Srbija i Arena Sport Beograd, 18.06.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

TONČEV O ULASKU U SUDIJSKU SVLAČIONICU: ‘Znam pod čijim pritiskom su to napisali! Rekao sam im da nastave pošteno!’

Objavljeno: 27.11.21 u 11:21

Zanimljiva situacija!

Duel Radnika i TSC-a obeležila je jedna zanimljiva situacija, koja nema veze sa fudbalskim terenom. Naime na poluvremenu utakmice u sudijsku svlačionicu ušao je Novica Tončev sa sinom Stanislavom. Sudije su podnele dopunski izveštaj o tom događaju, a evo šta sam Novica kaže:

‘Budući da nije bilo nikakvog osnova, prijava nije ni podnesena. Jedino, ako sudije nisu podnele dopunski izveštaj pod pritiskom. U tom slučaju, potpuno sam siguran ko je izvršio pritisak, a znam i zašto. Postoje ljudi u FSS koji grčevito stežu svoje fotelje i žele da skrenu pažnju sa svojih aktivnosti i ogromnih neosnovanih primanja. Sudije sam pozdravio i zajedno smo na njihovo insistiranje pogledali snimak sporne situacije. Samo sam im rekao da nastave pošteno. Da je bilo nekih nepravilnosti ili neprijatnosti s moje strane, sudije bi odmah to napisale u svom izveštaju, a ne u dopunskom koji je danas napisan.’ – rekao je Tončev u razgovoru za Sportski Žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter