0
Domaći fudbal

FOTO: SANDIĆ FOTO

‘REĆI ĆU DRUGI PUT’: Trener ‘parnog valjka’ isključivo o Fejenordu, o ‘haosu’ u srpskom fudbalu ne želi da troši reči! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.22 u 13:23

Kratko ali jasno.

Nakon utakmice između Spartaka i Partizana, konstantno se govori o diskutabilnom penalu koji je dosuđen beogradskom timu.

Zbog sporne situacije na meču, saopštenjem se oglasila Crvena zvezda, a više o tome pročitajte OVDE. Usledio je odgovor iz Humske ulice, da bi se u celu priču umešao i selektor ‘orlova’ Dragan Stojković Piksi.

Te teme dotakao se i Aleksandar Stanojević, koji na konferenciji za medije pred sutrašnji meč sa Fejenordom rekao da on nikada ne beži od komentara.

– Ja ne bežim od komentara i uvek imam šta da kažem. Reći ću drugi put, hajde sad da malo afirmišemo Srbiju i fudbal i budemo ponosni na dva kluba koja igraju proleće. Da malo gledamo pozitivno, a pričaćemo o svemu kad uđemo u našu priču – kratak je ovog puta bio Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter