0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRISETIO SE ČUVENE ‘POZAJMICE’: Kosanović otvoreno o Cvetkovićevoj odluci da pozajmi novac Partizanu – ‘Zašto dade onolike pare Žarku Zečeviću?’

Objavljeno: 09.03.22 u 10:54

Kosanović ponovo ‘bez dlake na jeziku’.

Dobro je poznato da Milorad Kosanović nema ‘dlake na jeziku’, i da uvek kaže ono što mu je na duši. Tako je bilo i ovog puta, kada je prokomentarisao novi ‘sukob’ večitih rivala koji gotovo svakodnevno izdaju nekakva saopštenja.

U razgovoru za ‘Sportski žurnal‘, Kosanović se prisetio jednog poteza nekadašnjeg direktora Crvene zvezde Vladimira Cvetkovića.

– Cveleta nema na svetu, nigde! Svedok sam bio pozajmice Partizanu, uveče na večeri pitao: „Zašto dade onoliki novac Žarku Zečeviću?“ Rekao je: „Mišo upamti. Zvezda ne može da bude velika ako nije i Partizan. Viška para imamo, vratiće… nije poklon – podsetio se Kosanović.

Podsetimo, Zvezda je nedavno burno odreagovala posle penala koji je Partizan dobio u Subotici, te je saopštenjem ‘udarila’ na FSS i Sudijsku komisiju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter