0
Evropske lige

FOTO: Man Utd

‘CRVENI ĐAVOLI’ PALI NA KOLENA PRED ‘GRAĐANE’: Siti u potpunosti nadigrao Junajted, šokantna statistika obeležila utakmicu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.22 u 20:21

Težak poraz od najvećeg rivala!

Fudbaleri Mančester sitija danas su na svom terenu ‘demolirali’ ekipu Mančester junajted u okviru gradskog derbija. Gostujući sastav nije imao šanse protiv izabranika Pepa Gvardiole, koji su od prvog trenutka meča pa sve do samog kraja bili superiorni.

Prvi pogodak na meču viđen je u 5. minutu, a delo je Kevina De Brujnea. Uspeli su ‘Crveni đavoli’ da izjednače sredinom prvog poluvremena preko Sanča, ali je ubrzo usledio odgovor ‘Građana’ – Kevin De Brujne je ponovo bio strelac. Do kraja susreta prednost domaćih je samo rasla, a oba pogotka do kraja susreta postigao je Rijad Marez.

FOTO: Screenshot

Jedan podakatak koji je posebno zapao za oko navijačima i jednog, ali i drugog tima, jeste posed lopte u određenom periodu utakmice. Zaista šokantno koliko je Siti kontrolisao ovu utakmicu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter