0
Evrokupovi

Fudbal Soccer Okupljanje reprezentacije Srbija pred mec sa Portugal Sergej Milinkovic Savic (R) and Nemanja Radonjic Stara Pazova, 02.09.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PSŽ STAO U RED: Francuski velikan želi reprezentativca Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 04.03.22 u 11:20

Veliko interesovanje za sjajnog vezistu!

Funkcioneri Pari Sen Žermena vode veliku borbu u nameri da zadrže Kilijana Mbapea u svojim redovima, ali već sada razmišljaju o pojačanjima. Kako prenose francuski mediji, jedna od najvećih želja Parižana je reprezentativac Srbije, Sergej Milinković-Savić.

Popularni SMS ponovo blista u dresu Lacija, a PSŽ je stao u red za njegovo dovođenje, jer su interesovanje već pokazali Juventus, Mančester junajted i Atletiko Madrida.

Sergej Milinkovic Savic
Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers
Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening
Stara Pazova, 30.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Leonardo veruje u ostatak sportskog sektora kluba i smatra da će uspeti u nameri da angažuju Srbina. Problem predstavlja podatak da Lacio zahteva sumu od 100 miliona evra na svoj račun, a PSŽ ne želi da ponudi više od 80 miliona.

Kao potencijalno rešenje problema otvara se mogućnost da francuski velikan u Rim pošalje još jednog igrača u tom transfer paketu. Žoržinjo Vajnaldum, Bernat i Draksler se pominju kao opcije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter